Arhiva vesti

31.10.2016
Veterinarski zavod Subotica je u okviru fabrike stočne hrane pustio u rad najsavremeniji sistem robotske paletizacije. Robotska paletizacija je sklop uređaja sa funkcijom slaganja vreća na paletu i spremanja napunjenih paleta za trasnport. Investicija je realizovana sa ciljem ubrzavanja procesa slaganja i strečovanja, i smanjenja i rasterećivanja radne snage u samom procesu slaganja i pripreme
>>
31.10.2016
Victoria Group nalazi se među 10 najvećih izvoznika Srbije prema izveštaju Ministarstva finansija Republike Srbije i podacima Uprave carina. Kompanija je, sa izvozom čija je vrednost u prvih devet meseci ove godine iznosila 126,1 miliona evra, zauzela deveto mesto.
>>
25.10.2016
U cilju povećanja prodaje u Bugarskoj i proširenja saradnje sa lokalnim kupcima, Veterinarski zavod Subotica je zajedno sa svojim bugarskim partnerom nastupio na sajmu „Bulvet Medica Exibition“. Izloženi su registrovani preparati koji se od oktobra nalaze na bugarskom tržištu, ali je predstavljen i kompletan hemofarmaceutski proizvodni program kompanije.
>>
6.10.2016
Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane Republike Srbije bila je u poseti Veterinarskom zavodu Subotica i obišla pogone za proizvodnju hrane za životinje.
>>