BUVABEZ

Šampon za pse - DOG & STYLE PET CARE LINE

Novi Dog&Style preparat za zaštitu protiv buva i krpelja, koji će jednostavno i efikasno zaštititi vaše lajave drugare, a vas poštedeti svih neprijatnosti. Isprobajte Buvabez i zajedno uživajte u bezbrižnoj igri napolju, bez buva i krpelja.

Sastav: Genapol 70, EVEMUL-B, Deltrametrin, voda.

Uputstvo za upotrebu: Pre upotrebe sadržaj flašice dobro promućkati. Celu površinu dlaka i kože natopiti vodom, pa na ovako navlaženu površinu utrljati šampon. Nastala pena treba da ostane na tretiranoj površini maksimalno 10 minuta, nakon čega treba isprati vodom. Ako se zbog prevelike zaprljanosti ne stvara stabilna pena, postupak treba ponoviti. Zavisno od veličine psa, u proseku se koristi 20-40ml šampona, a kod ekstremne zaprljanosti, po potrebi uzima se i više. Nakon sušenja, dlaku isčešljati odgovarajućom četkom. Tretman se može ponoviti posle 14 dana.

Napomena: Preparat daje zaštitu protiv buva i krpelja i namenjen je isključivo za tretman pasa. Ne preporučuje se za kupanje ostalih životinja.Preparat se ne sme koristiti za kupanje mačaka. Primenjen na propisan način nije opasan za ljude i životinje.

Način čuvanja: Preparat držati na temperaturi iznad 0°C.
Rok upotrebe: Neograničen.
Pakovanje: Bočica od 150 ml