Bioloska proizvodnja

O nama

Istorija

Osnovan 1921. godine u Subotici, Veterinarski Zavod Subotica je danas jedini proizvođač veterinarskih bioloških proizvoda i vodeći proizvođač veterinarskih farmaceutskih proizvoda u Srbiji.

Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih i bezbednih veterinarskih bioloških i farmaceutskih proizvoda. Od 2019. godine, Veterinarski Zavod Subotica je deo španske grupe LABIANA, jedne od najvećih evropskih veterinarskih farmaceutskih kompanija u oblasti injekcionih proizvoda i uslužne proizvodnje.

Liderska pozicija

Veterinarski Zavod Subotica je lider na tržištu veterinarskih lekova i vakcina u Srbiji i Balkanu. Zauzimajući veliki deo ukupne vrednosti tržišta veterinarskih bioloških i farmaceutskih proizvoda u zemlji, mi smo ujedno i najveći srpski izvoznik veterinarskih lekova i vakcina

Pored toga što istražuje i razvija moderne veterinarske biološke i farmaceutske proizvode kompanija je posvećena stalnom progresu u aktivnostima kao što su:

  • Proizvodnja veterinarskih vakcina i lekova u skladu sa EU GMP
  • Fokus na razvoju i proizvodnji veterinarskih imunoloških proizvoda (vakcina)
  • Širenje portfolia veterinarskih farmaceutskih generičkih proizvoda sa uvođenjem novih farmceutskih formi.
  • Potporni proizvodi za veterinarsku industriju - dezinficijensi, rodenticidi i insekticidi
  • Širok spektar dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani životinja
  • Dermo-kozmetički proizvodi za upotrebu kod ljudi i životinja

Veterinarski Zavod Subotica poklanja posebnu pažnju održivom načinu poslovanja, koje je usklađeno sa kodeksom društvene odgovornosti i poštovanjem ljudskih prava.