Labiana

Labiana

Sa više od 60 godina istorije, Labiana je razvila svoje komercijalne aktivnosti na domaćem i međunarodnom tržištu, pružajući usluge proizvodnje trećim licima i sa više od 50 proizvoda pod sopstvenim brendom kako za veterinarsku tako i za humanu farmaceutsku industriju.

Sedište Labiane je u Španiji, tačnije u Madridu, a fabrika (površine 9000m2) zajedno sa operativnim kancelarijama nalazi se u Terrasi (30 km od Barcelone), odakle se operacije izvoza obavljaju na više od 40 međunarodnih izvoznih tržišta. Labiana Pharmaceuticals, specijalizovana je za humane lekove i ima proizvodni pogon površine 8000 m2 sa sedištem u Corbera de Llobregat, 25 km od Barselone. Obe kompanije imaju više od 300 zaposlenih.

Labiana
Glavne prednosti kompanije Labiana su:
  • EU GMP sertifikovani proizvodni pogoni, specijalizovani za sterilne tečne forme - rastvori i suspenzije (aseptično punjenje, terminalna sterilizacija stakla i plastike), nesterilne tečne forme - rastvori i suspenzije, nesterilne čvrste forme, pilot serije.
  • Primarno i sekundarno pakovanje proizvoda.
  • Logistika (termo komore, skladištenje i otprema proizvoda u inostranstvo).
  • Razvoj formulacija (galenski razvoj, galenska stabilnost, laboratorijske serije proizvoda).
  • Analitički razvoj (razvoj analitičkih metoda, validacija analitike, studije stabilnosti).
  • Regulatorni poslovi (registracije širom sveta, varijacije, prenosi DMF-a).

Labiana Life Sciences, poseduje 100% vlasništva Veterinarskog Zavoda Subotica, i dodatno 51% udela u Zoleant Pharmaceuticals International www.zoleant.com, kompaniji sa sedištem u Istanbulu (Turska), specijalizovanoj za veterinarske lekove i dijetetske suplemente namenjene životinjama. Kompletan proizvodni portfolio Labiana Life Sciences, Veterinarski Zavod Subotica i Zoleant Pharmaceuticals International sačinjava gotovo 200 proizvoda dostupnih na međunarodnom tržištu.

Jedan od glavnih prioriteta Labiane je proizvodnja kvalitetnih, bezbednih i efikasnih proizvoda a u cilju unapređenja i poboljšanja dobrobiti i zdravlja ljudi i životinja. Danas Labiana raste na internacionalnim tržištima neprekidno poboljšavajući kvalitet svojih proizvoda, povećavajući operativnu efikasnost i identifikujući nove usluge, nove razvojne planove i nove načine poslovanja.

Za više informacija posetite labiana.com